THE REAL GREEK DELFT

THE REAL GREEK DELFT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 759 beoordelingen
27 nov 2021 om 20:45 Delivery was 90 minutes (this review option gives me a maximum of 60). Restaurant not reachable by phone. Food was medium quality.
27 nov 2021 om 19:29 15 minuten te laat maar het was lekker en warm
25 nov 2021 om 23:28 Food not good as expected
24 nov 2021 om 21:00 Prima eten snel bezorgd
16 nov 2021 om 20:42 Smaaklik, just what we needed for a tasty treat dinner. Everything was fresh and delicious
15 nov 2021 om 9:20 Eten was super...voor 6 personen...zelfs sneller bezorgd als wat site aangaf....alleen jammer dat bezorger verkeerde adres stond!! Gelukkig belde hij!! Alles snel kunnen oplossen.
13 nov 2021 om 23:57 Super lekker, super snel! Echt een aanrader. Joh, zeikerds heb je altijd. Niks van aa trekken en...... door!
8 nov 2021 om 16:00 Het was helaas helemaal misgegaan. We kregen de bestelling van iemand ander in de wijk. We hebben elkaar zelf opgezocht om de bestellingen om te wisselen. Toen was alles al koud. Niks meer gehoord van het restaurant. Ik heb daar 35 euro verloren.
3 nov 2021 om 21:09 Heel goed eten super lekker
31 okt 2021 om 20:36 Zeer slechte bezorg planning hebben meer dan 2 uur moeten wachten terwijl er werd aangeven dat het +/- 30 min zal duren
30 okt 2021 om 22:34 Zeer de moeite waard.
30 okt 2021 om 20:07 One of the best greek meals I ever had in Holland