THE REAL GREEK DELFT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Real Greek Delft. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 19:59 Perfect, πολυ ωραιο!!!
27 aug 2022 om 20:53 Lekker eten maar de bezorging liet te lang op zich wachten.
25 aug 2022 om 19:10 Goede service.
21 aug 2022 om 20:53 Heerlijk gegeten, bezorging was netjes optijd en de porties zijn zeker je geld waard!
21 aug 2022 om 8:03 Alles was goed
19 aug 2022 om 20:42 Fantastisch. Wij hebben onze griek gevonden. Heerijk gegeten .
16 aug 2022 om 20:02 Het eten was okay, ik ben zelf al meer dan 10 jaar een andere griek gewend, dan ga je beide al snel vergelijken in smaak & portiegrootte. Voor het geld dat ik er voor moest betalen had ik toch wel meer verwacht. Samengevat: Goed eten maar kl. Porties
15 aug 2022 om 0:39 Bezorgtijd liep richting 1,5 uur ipv de aangegeven 46 min. Real Greek is ook telefonisch niet bereikbaar. Jammer, zorgt er toch voor dat ik niet snel weer bestel. Eten is prima.
13 aug 2022 om 20:21 Eten was wederom heerlijk. Erg heet en patat knapperig. Levering was wat lang maar goed, bestel zelf op zaterdag om 18u. Niks te klagen verder!
12 aug 2022 om 20:41 Altijd een snelle bezorging. Het eten is zeer goed en smaakvol
8 aug 2022 om 21:11 Eten is heerlijk! Patat knapperig en warm. Niks op aan te merken. En snelle bezorging op een zondag. Enige nadeel is minimaal 30€ moet bestellen. Is veel voor als je alleen bent.
7 aug 2022 om 14:37 Helaas niet wat we gewend waren. Normaal altijd erg tevreden. Eten was lauw, maar smaak was ok. We kregen allebei veel minder gyros dan we gewend waren. Het leek alsof we het laatste beetje uit de bak hadden geregen. Wel precies op tijd geleverd.